• hr
  • en

O nama

Rotoplast je obiteljska tvrtka osnovana 1971. g. i kao takva u potpunosti je u privatnom vlasništvu. Od samog osnutka, osnovna djelatnost bila je proizvodnja i fleksotisak fleksibilne ambalaže. A kada kažemo obiteljska, mislimo ne samo na oblik vlasništva, već na osnovne životne vrijednosti na kojima temeljimo i profesionalni razvoj.

Više od 40 godina stvaramo firmu, ulažemo u nove tehnologije, razvijamo postojeće procese prateći zahtjeve tržišta, stvaramo partnerske odnose s kupcima i dobavljačima. Na području fleksibilne ambalaže nudimo cjelovit proizvod, od dizajna i grafičke pripreme, izrade fotopolimernih tiskovnih formi, do tiska, laminiranja, štancanja, preganja i konfekcioniranja, tj. izrade različitih tipova vrećica.

Kao jedan od vodećih proizvođača fleksibilne ambalaže u Hrvatskoj, u sklopu ostvarivanja dugoročnih razvojnih planova koji između ostalog podrazumijevaju razvoj i akvizicije komplementarnih tehnologija, u listopadu 2005. godine postali smo bogatiji za jedan od vodećih brandova u području proizvodnje ambalaže – Bakrotisak d.d., Garešnica, koji 30 godina zauzima značajno mjesto u ambalažnoj industriji Hrvatske i i ostvaruje značajne izvozne rezultate na području bivše države i europskih zemalja.

Time su ostvareni ciljevi znatnog proširenja asortimana, kvalitete tiska, te povećanja ukupne usluge kupcu, koji će sad na jednom mjestu moći zadovoljiti većinu svojih potreba za fleksibilnom ambalažom.

Želimo biti po kvaliteti vodeći, a po kvantiteti jedan od vodećih regionalnih proizvođača fleksibilne ambalaže, prepoznat kao pouzdan partner, trajno usmjeren k unapređivanju znanja i razvoju kvalitete.

Svojom osnovnom snagom smatramo ljude, djelatnike Rotoplasta i Bakrotiska. Oni bitno doprinose uspjehu naših tvrtki, a samim time i uspjehu naših kupaca. U svrhu osobnog i stručnog napredovanja djelatnici su uključeni u redoviti program permanentne izobrazbe i usavršavanja radnika prema programu koji je prilagođen pojedinim radnim mjestima.

Sustavnim praćenjem novosti u razvoju i primjeni fleksibilne ambalaže stalno istražujemo mogućnosti usvajanja novih proizvoda i tehnologija, te izlaska na nova tržišta.